top of page
poudre_decilo.png
05.png

Ons verhaal

decilo werd in 2019 opgericht door Isabelle, een gecertificeerde audioloog en Quentin, een chemisch ingenieur. Als muziekliefhebbers en met familieleden die tinnitus lijden is gehoorbescherming steeds een leidende draad voor hun. Ze hebben besloten om de manier waarop op maat gemaakte oordopjes worden gemaakt opnieuw uit te vinden met de laatste 3D technologische ontwikkelingen.

Elk oor heeft een unieke vorm, net als vingerafdrukken, en de enige manier om onze oren effectief tegen lawaai te beschermen is het dragen van kwalitatieve op maat gemaakte oordoppen. Bij decilo bieden we een breed assortiment aan van op maat gemaakte oordopjes om het gehoor te beschermen en om communicatie in verschillende situaties te verbeteren. We maken ook op maat gemaakte in-ear monitors voor muzikanten. Al onze producten worden op maat gemaakt in onze werkplaats om perfect aan te passen aan de vorm van de oren voor een perfecte bescherming en een ultiem comfort te bieden. Wij blijven ook innoveren om de nieuwste en beste producten aan te aanbieden met behulp van de allerlaatste technologische ontwikkelingen. 

Our Story
Presentation4.jpg

Isabelle Koljaj
Oprichter & Gecertificeerd audioloog

Quentin Jonckheere
Oprichter & Chemisch ingenieur

Onze overtuiging

Ontdek onze overtuiging om de beste op maat gemaakte producten & een innovatieve service van hoge kwaliteit te bieden.

100?bricationbelge.png

100% IN BELG

GEPRODUCEERD

Al onze producten worden met zorg vervaardigd in ons productieatelier te Brussel, in het hart van Europa. Wij hechten bijzonder veel belang aan ons fabricatieproces, elke stap van de productie wordt in onze lokale werkplaats, volledig handmatig en op maat, uitgevoerd.

De door decilo gemaakte gehoorbeschermingen werden getest en gecertificeerd en voldoen aan de allerlaatste en meest kwalitatieve normen voor op maat gemaakte gehoorbescherming, EN 352-2:2020.
Onze producten voldoen aan de Europese Verordening (EU) 2016/425 persoonlijke beschermingsmiddelen.

Certifications.png

CERTIFICATIE STEEDS VOLGENS DE LAATSTE NORMEN

satisfaction.png

TEVREDENHEID

VAN ONZE GEBRUIKERS

Naast de productie van producten van hoge kwaliteit bieden wij een unieke innovatieve service. Wij bieden de beste garantie op de markt. Wij zijn er trots op dat ons tevredenheidspercentage tegen de 100% ligt.

Eveneens een grote bron van voldoening halen wij uit het feit dat we binnen de decilo familie persoonlijkheden hebben die ons helpen het publiek bewust te maken van de gevaren van intense blootstelling aan lawaai. We gaan ook proactief werken met scholen, festivals...

sensibilisation.png

BEWUSTMAKING

& OPLEIDING

processus.png

PRODUCTIE VOLGENS DE ALLERLAATSTE 3D TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN

Wij gebruiken de nieuwste 3D-technologie in ons productieproces. Elk detail van het binnenoor wordt door ons zorgvuldig opgemeten en opgeslaan om zo de best mogelijke producten te kunnen maken.

People with Masks

We zijn op zoek naar nieuwe collega's

Doe waar je blij van wordt.​ 

Bij decilo maken we de beste op maat gemaakte hoorproducten. Ons bedrijf groeit snel en we zijn op zoek naar getalenteerde mensen die net als wij gepassioneerd zijn door technologie. Maak deel uit van het beste team!

bottom of page