top of page

Hoe op maat gemaakte oordoppen bestellen?

phone.png

DEFINITIE VAN DE BEHOEFTEN

Neem contact met ons op om samen uw behoeften te bepalen en u de producten en diensten aan te bieden die het best bij uw omgeving passen.

audience.png

INTERVENTIE

Een van onze gecertificeerde audiologen komt naar uw werkplek om 3D-oorafdrukken te maken en werknemers op te leiden.

technics.png

VERVAARDIGING

Uw producten worden vervolgens vervaardigd met de nieuwste 3D-technologie in ons productielaboratorium in het hart van Europa in Brussel.

delivery.png

LEVERING & CONTRÔLE

Uw producten worden geleverd en wij controleren hun efficiëntie bij u op het werk door verschillende lek- en efficiëntietests uit te voeren.

Hoe worden uw op maat gemaakt oordoppen geproduceerd?

Wij gebruiken de nieuwste 3D-technologie in ons productieproces. Hierdoor kunnen wij elk detail van de oren behouden om de best op maat gemaakte producten aan te bieden. Wij hechten er bijzonder veel belang aan dat elke stap van het fabricageproces wordt uitgevoerd in ons laboratorium in Brussel, in het hart van Europa, om een fabricage van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Manufacturing
prise_empreinte3.jpg

STAP 01

Oorafdrukken maken

Oorafdrukken worden alleen gemaakt door gediplomeerde audiologen. Wij bieden een unieke service waarbij 3D-oorafdrukken worden gemaakt op uw werkplek. Deze 3D digitale afdrukmethode is sneller, comfortabeler, nauwkeuriger en veiliger dan de traditionele pastamethode.

bottom of page