top of page
Marcher sous Conduites de gaz

WAAROM DECILO KIEZEN?

Om de beste op maat gemaakte oordoppen te produceren en een unieke en innovatieve kwaliteitsservice te bieden, hebben wij 10 beloften vastgelegd.

Onze 10 beloften

#01

Certificatie steeds volgens de laatste normen

#02

Oorafdrukken gemaakt door gecertificeerde audiologen

#03

Productie volgens de allerlaatste 3D technologische ontwikkelingen

#04

100% in het hart van Europa geproduceerd

#05

6 jaar garantie op alle defecten

#06

Controle van de efficiëntie van gehoorbeschermers

#07

Productvervangingsservice

#08

Bewustmaking & opleiding

#09

Gehoorbescherming voor elk beroep

#10

Risicobeoordeling in verband met lawaai

europe.jpg

#01

Certificatie steeds volgens de laatste normen

Onze gehoorbeschermers zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425. Onze producten voldoen aan de eisen van de nieuwste norm voor op maat gemaakte gehoorbescherming EN 352-2:2020. Wij streven er steeds naar producten aan te bieden die altijd aan de hoogste normen voldoen. Onze oordoppen zijn ook gecertificeerd voor extreme omgevingen. Zij zijn bestand tegen aantasting bij een val, extreme temperaturen en ontvlambaarheid volgens EN 13819-1.

10 engagements

Wij bieden een dienst aan van het maken van oorafdrukken op uw plaats van het werk. Wij maken oorafdrukken met een nieuwe digitale 3D-methode. Deze 3D-methode om afdrukken te maken is sneller, comfortabeler, nauwkeuriger en veiliger dan de traditionele pastamethode.

IMG_7565Decilo.jpg

#02

Oorafdrukken gemaakt door gecertificeerde audiologen

imprimante3D.jpg

#03

Productie volgens de allerlaatste 3D technologische ontwikkelingen

We gebruiken de nieuwste 3D-technologie in ons productieproces. Zodra de oorafdrukken zijn gemaakt, modelleren we de gehoorbeschermers met behulp van 3D-software. Vervolgens worden ze geprint met 3D-printers met een precisie van 25 micrometer. De finishing touch wordt met de hand gemaakt in ons laboratorium. Op deze manier behouden we elk detail van de oren om de beste op maat gemaakte producten aan te bieden.

Al onze producten worden vervaardigd in ons productielaboratorium in Brussel, België, in het hart van Europa. Wij hechten er bijzonder veel belang aan dat elke fase van het fabricageproces in ons laboratorium wordt uitgevoerd, om een fabricage van de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze hele productieketen (inclusief onze grondstoffen) is Europees om u gehoorbescherming van hoge kwaliteit te bieden.

atomium.jpg

#04

100% in het hart van Europa geproduceerd

iStock-1212669780.jpg

#05

6 jaar garantie op alle defecten

Wij bieden de beste garantie op de markt van 6 jaar op onze gehoorbeschermers vanaf de datum van levering. Gedurende 6 jaar krijgt u een technische modificatie of een nieuwe productie van uw gehoorbeschermers in geval van fabricage-, comfort- of dempingsfouten. Onze decilo garantie verzekert u gedurende 6 jaar en u heeft de zekerheid dat de gehoorbeschermers gratis worden verwerkt of opnieuw gefabriceerd in geval van een defect. Ons doel is om 100% van onze gebruikers tevreden te stellen om hun gehoor zo goed mogelijk te beschermen.

Bij de levering van de gehoorbeschermers voeren wij een lektest uit om de pasvorm van de oordoppen in de oren van elke gebruiker te controleren. Wij kunnen de efficiëntie van de gehoorbeschermers snel controleren en certificeren via een efficiëntietest. Deze twee controles zorgen ervoor dat de oordoppen goed passen en dat het werkelijke dempingsniveau correct is. Als de resultaten niet conform zijn, zullen wij de oordoppen gratis herwerken of nieuwe oordoppen fabriceren dankzij onze garantie van 6 jaar.

DEC.jpg

#06

Controle van de efficiëntie van gehoorbeschermers

02.jpg

#07

Productvervangingsservice

Wij bieden een snelle vervangingsservice voor gehoorbeschermers in geval van schade, verlies of diefstal. Omdat elke oorafdruk en elk 3D-model zorgvuldig wordt opgeslagen in onze 100% beveiligde cloud voor een periode van 5 jaar, kunnen we op elk moment een nieuw paar gehoorbeschermers maken.  Het is niet nodig dat een van onze audiologen terugkomt naar uw werkplek om een nieuwe afdruk te nemen. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw werknemers te allen tijde volledig beschermd zijn!

Training voor werknemers die worden blootgesteld aan lawaai is van cruciaal belang om gehoorverlies te beperken. Onze training omvat bewustmaking van de gevolgen van lawaai voor de gezondheid, een uitleg over het gebruik en onderhoud van de gehoorbescherming die zij zullen ontvangen. Door uw werknemers op te leiden over de risico's van lawaai vermindert u niet alleen het risico op gehoorverlies bij werknemers, maar voldoet uw bedrijf ook aan de Europese wetgeving die bewustmaking en opleiding van alle aan lawaai blootgestelde personen vereist.

iStock-999090782.jpg

#08

Bewustmaking & opleiding

03.jpg

#09

Gehoorbescherming voor elk beroep

Wij bieden het breedste assortiment gehoorbeschermers met verschillende dempingen. U hebt de keuze uit akoestische filters met een SNR van 10 dB tot 31 dB. Onze gehoorbeschermers zijn water- en stofdicht. Ze bevatten geen elektronische componenten, dus je hoeft niets op te laden. Met ons ruime assortiment gehoorbeschermers kunnen wij perfect inspelen op de geluidsomgeving van elk beroep.

Om de ideale demping van gehoorbescherming voor elke werkplek te bepalen, kunnen wij uw bedrijf helpen een geluidsdiagnose uit te voeren. Dankzij deze analyse kunnen wij de niveaus van blootstelling van de werknemers aan lawaai nauwkeurig meten en de risico's waaraan zij worden blootgesteld evalueren. Het is bijvoorbeeld interessant de werkplekken te evalueren waar het geluidsniveau hoger is dan 80 dB(A). De diagnose van het lawaai binnen uw bedrijf stelt u ook in staat de gebieden te bepalen waar verbeteringen nodig zijn om het gehoor van uw werknemers doeltreffend te beschermen.

iStock-1224034141.jpg

#10

Risicobeoordeling in verband met lawaai

bottom of page