top of page
Les techniciens au travail

WIE ZIJN WIJ?

Onze missie: Het gehoor van aan lawaai blootgestelde werknemers beschermen

Om te beginnen is er een groot probleem: meer dan 90% van de aan lawaai blootgestelde werknemers loopt het risico op onomkeerbare gehoorschade. Werknemers gebruiken vaak standaard gehoorbeschermingen die niet wordt gedragen omdat ze ineffectief en oncomfortabel zijn. Gehoorverlies is een van de meest voorkomende beroepsziekten.

Construction Site Managers

Geconfronteerd met dit probleem besloten wij gehoorbescherming opnieuw uit te vinden door oordoppen op maat aan te bieden, gemaakt met de nieuwste 3D-technologie. Al onze producten zijn in Frankrijk gecertificeerd volgens de meest recente Europese voorschriften en vervaardigd in ons laboratorium in Brussel, in het hart van Europa.

Vandaag de dag dragen meer dan 25.000 werknemers in heel Europa gehoorbescherming van decilo. Wij innoveren voortdurend om nieuwe producten aan te bieden die voldoen aan de eisen van elk beroep. Waar wacht u nog op om het gehoor van mensen die in lawaai werken doeltreffend te beschermen?

Smiling Worker

Het managementteam

Het bedrijf decilo werd in 2019 opgericht door Isabelle & Quentin. In haar ervaring als audioloog werd Isabelle getroffen door de patiënten die ze ontmoette en die problemen hadden met slechthorendheid op het werk. Quentin, ingenieur van opleiding, had bijna 10 jaar in lawaaierige industriële omgevingen gewerkt en was verbaasd dat er geen oplossing was voor werknemers die aan lawaai werden blootgesteld. Isabelle & Quentin hebben hun expertise gebundeld om decilo te creëren en gehoorbescherming centraal te stellen in hun engagement.

isa_2.png

Isabelle Koljaj
Oprichter & Gecertificeerd audioloog

quentin_2.png

Quentin Jonckheere
Oprichter & Chemisch ingenieur

verschillende modellen van gehoorbeschermers

10

10

werknemers bij decilo

25.000

werknemers beschermd met op maat gemaakte decilo oordoppen

Ze vertrouwen ons

Meer dan 25.000 werknemers vertrouwen onze op maat gemaakte gehoorbescherming oplossingen. Wij werken zowel met grote als met kleine bedrijven in diverse sectoren.

Seco_logobe.png
deltrian.png
logo-ateliers-delbeque.png
Logo-gaston.png
decowood_logo.png
References
icone.png

Bescherming

Wij vervaardigen oordoppen op maat die de optimale oplossing zijn om het gehoor van werknemers die aan lawaai worden blootgesteld doeltreffend te beschermen.

icone.png

Opleiding

Wij nemen de tijd om werknemers op te leiden en te trainen over de risico's van lawaai en het belang van het dragen van gehoorbescherming.

icone.png

Controle

Wij bieden verschillende systemen om de efficiëntie van gehoorbescherming te controleren, zodat werknemers altijd volledig beschermd zijn.

iStock-1221175247.jpg

Wij bieden een complete oplossing voor uw werknemers

Ontdek onze 10 beloften om de beste gehoorbescherming op maat en innovatieve kwaliteitsservice te bieden.

03.jpg

Ontdek het gamma van onze producten, speciaal ontwikkeld voor professionals en voor de industrie.

bottom of page