top of page
decilo_home_cordons.jpg

GEHOORBESCHERMING
VOOR PROFESSIONALS

Aangezien elk oor een unieke vorm heeft, de enige manier om het gehoor van uw werknemers effectief te beschermen is het dragen van op maat gemaakte oordoppen. Met decilo behoren gehoorproblemen tot het verleden.

Ze vertrouwen ons

Meer dan 25.000 werknemers vertrouwen onze op maat gemaakte gehoorbescherming oplossingen. Wij werken zowel met grote als met kleine bedrijven in diverse sectoren.

Logos-decilo.png
decilo_hard.png
logo_certifie_noir.png

Certificatie volgens de laatste voorschriften

Onze gehoorbeschermers zijn getest en gecertificeerd volgens de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) Verordening (EU) 2016/425. Onze producten voldoen aan de eisen van de nieuwste norm voor op maat gemaakte gehoorbescherming EN 352-2:2020.

icone.png

Bescherming

Wij vervaardigen oordoppen op maat die de optimale oplossing zijn om het gehoor van werknemers die aan lawaai worden blootgesteld doeltreffend te beschermen.

icone.png

Opleiding

Wij nemen de tijd om werknemers op te leiden en te trainen over de risico's van lawaai en het belang van het dragen van gehoorbescherming.

icone.png

Controle

Wij bieden verschillende systemen om de efficiëntie van gehoorbescherming te controleren, zodat werknemers altijd volledig beschermd zijn.

iStock-1221175247.jpg

Wij bieden een complete oplossing voor uw werknemers

Ontdek onze 10 beloften om de beste gehoorbescherming op maat en innovatieve kwaliteitsservice te bieden.

De beste bescherming aan de beste prijs

Wij bieden de eerlijkste en meest gepersonaliseerde prijzen voor elk bedrijf. Stuur ons een aanvraag voor een offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

iStock-1046039246.jpg
bottom of page