top of page
pexels-tim-gouw-443428.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

Welkom bij onze FAQ sectie die u de laatste informatie en advies geeft over al onze producten & diensten. 

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Stuur ons een e-mail naar support@decilo.be

Algemene vragen

General Questions

Wat is het belangrijkste voordeel van decilo producten?

Elk decilo product wordt op maat gemaakt, zodat het perfect past bij de vorm van uw oren. Omdat elk oor uniek is (zelfs uw linkeroor is anders dan uw rechteroor!), zijn onze producten de enige die u een optimaal comfort en een perfecte pasvorm bieden.

Wij gebruiken de nieuwste 3D technologie om u de meest nauwkeurige en comfortabele producten op maat te voorzien. Ons productieproces combineert de nieuwste technologie met handmatig werk om elk detail van uw oren te behouden.

Hoe kan ik op maat gemaakte decilo producten bestellen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze producten te bestellen. Omdat elk decilo product is op maat gemaakt, hebben we uw oorafdruk nodig. Hier zijn de verschillende opties om onze producten te bestellen :

Optie 1 : Bezoek ons in onze hoofdwinkel in Brussel (Edith Cavellstraat 171, 1180 Ukkel - België). Ons team van gecertificeerde audiologen zal uw oorafdrukken in 3D gratis maken en u kunt daar uw oordopjes bestellen. Gelieve een afspraak te maken.

Optie 2 : Als u niet onze hoofdwinkel kunt bezoeken, maak dan een afspraak met een van onze dealers. Zie de pagina "Waar te kopen" om de dichtstbijzijnde geautoriseerde audioloog dealer te vinden. De contactgegevens van onze edalers worden daar direct weergegeven.

Optie 3 : Als u geen dealer bij u in de buurt kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij zullen u doorverbinden met een lokale audioloog bij u in de buurt. Hij of zij zal zorgen voor het maken van uw oorafdrukken en deze achteraf naar ons toe sturen.

Optie 4 : Als we uw oorafdrukken al hebben, kunt u direct contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen.

Waar is de hoofdwinkel van decilo gevestigd?

De hoofdwinkel en de productie-eenheid bevinden zich op het volgende adres:
Edith Cavellstraat 171

1180 Ukkel

België

Ik wil graag een tweede decilo product kopen, moet ik nieuwe oorafdrukken maken?

Goed nieuws! We zijn blij dat u tevreden bent over onze producten 😊 Je hoeft geen nieuwe oorafdrukken maken. Inderdaad, wij bewaren uw oorafdrukken zorgvuldig in onze digitale database voor vijf jaar.

Ik ben mijn decilo product kwijt, kan ik een nieuwe kopen?

In geval van verlies kunnen wij direct een nieuwe productie van uw op maat gemaakt product opstarten. Je hoeft geen nieuwe oorafdrukken maken. Inderdaad, wij bewaren uw oorafdrukken zorgvuldig in onze digitale database voor vijf jaar.

Hoe lang duurt het om de producten te vervaardigen?

De productietijd voor oordopjes ligt tussen 5 tot 10 werkdagen na ontvangst van de oorafdrukken. Voor andere producten (EIM en Communicatie) kan de productietijd iets langer zijn.

 

Voor degenen die niet kunnen wachten, hebben we een Express Service opgezet (alleen voor gehoorbescherming). Uw product zal in recordtijd (2-3 werkdagen) klaar zijn. Er worden extra kosten in rekening gebracht.

Waar worden decilo producten vervaardigd?

Al onze producten (behalve IEM) worden door ons vervaardigd in onze productie-eenheid in de hoofdstad van Europa, in Brussel (België).

Wat gebeurt er als mijn op maat gemaakte product niet bij mij past?

Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit. Elk oor heeft een andere periode nodig om te wennen aan onze op maat gemaakte producten. Je hebt misschien 2-3 weken nodig om je aan te passen. Neem contact met ons als u vragen of problemen heeft met uw op maat gemmakt product.

 

Naast de standaard garantie van 2 jaar die fabricagefouten dekt, bieden wij een garantie op pasvorm en afdichting voor een periode van 3 maanden na levering van het product. Wij bieden de beste garanties in de industrie. Lees meer over onze garantie op onze "Algemene Voorwaarden" pagina.

Oorafdrukken

Ear Impressions

 Waarom moet u oorafdrukken maken om een decilo-product te produceren?

Onze producten worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de vorm van uw oren. Omdat elk oor uniek is (zelfs uw linkeroor is anders dan uw rechteroor!), zijn decilo producten de enige die u optimaal comfort en een perfecte pasvorm bieden. Om een decilo product te kopen, hebben we dus uw oorafdrukken nodig. Het is de enige manier om alle details van deze te hebben.

Visuel 2 NL.png

Waar kan ik mijn oorafdrukken maken?