top of page
decilo_soft_non_linear_ombre.png

149 €

decilo Soft Non-Linear

logo_certifie_noir.png

Op maat gemaakte oordoppen die een ultiem comfort en duidelijke communicatie bieden

De beste gehoorbescherming zonder compromis op veiligheid

Als je op een motor rijdt, kan het windgeruis zo hard zijn als een drilboor! Zonder gehoorbescherming kunnen uw oren snel beschadigd raken als u op een motor rijdt, in een industrie werkt of een schietsport beoefent. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie lopen meer dan een miljard mensen het risico op gehoorverlies door overmatige blootstelling aan lawaai. Bescherm uw oren met onze op maat gemaakte oordopjes om schadelijk geluid tot een veilig niveau te beperken.

confort.png

COMFORTABEL & UITSTEKEND DRAAGCOMFORT

Onze oordopjes zijn gemaakt van zachte silicone van medische kwaliteit, die precies naar de vorm van je oren zijn gemaakt. Geniet van een ongeëvenaard draagcomfort, zelfs onder een motorhelm. Ze zullen nooit uit je oren vallen.

communication.png

OMGEVINGSGELUIDEN EN CONVERSATIES BLIJVEN HOORBAAR

Onze non-lineaire akoestische filtertechnologie vermindert de intensiteit van lawaai en blokkeert de hoge frequenties die het meest schadelijk zijn voor het gehoor maar laten toch communicatie toe.

ecologie.png

ECOLOGISCH & HYGIËNISCH

Onze oordopjes zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water kunnen worden gewassen

decilo_soft_non-linear_ombre_caracterist
protection.png

VOORKOMT GEHOORSCHADE

Onze op maat gemaakte oordopjes passen perfect bij de unieke vorm van uw oren om u de beste gehoorbescherming te bieden. Onze oordoppen voorkomen gehoorschade door machines contactgeluid en windruis tijdens motorritten.

facile_utilisation.png

GEEN AFGESLOTEN GEVOEL

Het gevoel van isolatie wordt vermeden dankzij de high-tech akoestische membranen die in onze oordopjes zijn geïntegreerd. Omgevingsgeluiden zoals waarschuwingsgeluiden, verkeer of communicatiesystemen blijven hoorbaar.

Geniet van je oordopjes in verschillende situaties

decilo Soft Non-Linear oordopjes zijn geschikt voor diverse toepassingen waarbij het hoofddoel is om de oren te beschermen in lawaaierige omgevingen. Naast de hieronder beschreven toepassingen zijn zij bijzonder geschikt voor mensen die lijden aan hyperacusis.

drapeau_belge.png

Al onze oordopjes worden in ons productieatelier in België vervaardigd

decilo_soft_non-linear_moto

MOTORSPORT

Op een motorfiets kan het geluidsniveau gemakkelijk 100 dB bereiken bij 120 km/h. Zonder gehoorbescherming kunt u al na 15 minuten aan dit geluidsniveau worden blootgesteld en gehoorschade oplopen! Zelfs bij lage snelheden is de wind die door de helm waait voldoende om gehoorschade te veroorzaken. Geniet van uw rit met onze oordopjes die u beschermen tegen motor- en windgeruis.

INDUSTRIE

Bij het werken in een industrie of bij het klussen worden gehoorbescherming gemakkelijk vergeten. Maar door de intensiteit van de machines wordt uw gehoor blootgesteld aan hoge geluidsniveaus. Zo kunt u al na 5 minuten boren onherstelbare gehoorschade oplopen. Werk veilig met onze oordoppen, ontworpen voor lawaaierige werkplekken.

decilo_soft_non-linear_industrie
decilo_soft_non-linear_tir_sportif

SCHIETSPORT

Geweerschoten kunnen een volume bereiken van meer dan 140 dB. Zelfs een enkel schot kan gehoorschade veroorzaken. Daarom is het belangrijker dan ooit om de beste gehoorbescherming voor de schietsport te hebben. De veiligste combinatie is het dragen van op maat gemaakte oordopjes onder oorkappen. Zo bent u perfect beschermd om van uw favoriete sport te genieten.

Kies uw geluidsdemping

Onze oordopjes zijn voorzien van de meest geavanceerde akoestische filtertechnologie. De filters reduceren niet alleen het geluidsniveau tot een veilig niveau, maar maken ook communicatie mogelijk. Er zijn twee non-lineaire dempingswaarden beschikbaar, zodat u de demping kunt kiezen die het best bij uw behoeften past. De filters bevatten geen elektronische componenten, dus er hoeft niets te worden geladen. Al onze filters zijn onderling verwisselbaar. U kunt onze filters en accessoires kopen via onze online shop.

filtre_jaune_decilo.png
-25 dB
N-Lin. Yellow

Strong

filtre_purple_decilo.png
-29 dB
N-Lin. Purple

Extra Strong

oreilles_bouchon_soft_NL.jpg

De perfecte pasvorm

Al onze oordopjes worden op maat gemaakt met de nieuwste 3D-technologie en minutieus handmatig vervaardigd door ons team.

Kleur je leven !

brush2.png

Kies jouw favoriete kleur die bij jouw levensstijl past. Je kunt uw oordopjes ook personaliseren met een handgreep, een koord of een gravure!

couleurs_decilo_soft_linear.001.png
etui_metal.png
carte_welcome.png
outil_nettoyage.png
mode_emploi_noir_2.png
cordon_standard.png
soft_noir.png
etui_rigide.png

Join the decilo family!

decilo Hard model is perfect voor industrieën

decilo_hard_2.png

HARD

MODEL

decilo Hard

We hebben een ander model ontwikkeld dat is gemaakt van hard materiaal, speciaal ontworpen voor stoffige en lawaaierige industriële omgevingen. Die oordopjes zijn ook uitgerust met non-lineaire akoestische filters die geluiddemping bieden tot 32 dB. Bezoek onze website voor de industrie voor meer informatie.

Krijg een terugbetaling tot 50 €

van uw mutualiteit

Wij zijn en werken alleen met gecertificeerde audiologen. Onze op maat gemaakte oordopjes zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese richtlijnen. Diverse mutualiteiten of zorgverzekeraars betalen een deel van de prijs van de oordopjes terug. U heeft geen medisch recept nodig om een vergoeding te krijgen.

decilo_mutuelle

& Anderen...

IMG_9200.JPG

« Als bouwvakker had ik vaak hoofdpijn en tinnitus op weg naar huis. Wat een verschil heeft het gemaakt sinds ik decilo oordopjes gebruik. Ik kan niet meer zonder ze. »

 — Tom, Bouwvakker

Heb je vragen?

Lees de veelgestelde vragen en vind uw antwoord. Neem contact met ons op als u nog andere vragen heeft.

bottom of page