top of page
decilo_soft_linear_ombre.png

159 €

decilo Soft Linear

logo_certifie_noir.png

Op maat gemaakte oordoppen die een uitzonderlijke luisterervaring & ultiem comfort bieden

De beste gehoorbescherming voor muziekliefhebbers

Bij een concert of festival kunnen je oren na enkele minuten beschadigd raken. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie lopen meer dan 1 miljard mensen het risico op gehoorverlies door overmatige blootstelling aan lawaai. Bescherm je oren met onze op maat gemaakte decilo Soft Linear oordoppen die het geluidsniveau verminderen zonder aan geluidskwaliteit in te boeten.
 

confort.png

COMFORTABEL & UITSTEKEND DRAAGCOMFORT

Onze oordopjes zijn gemaakt van zachte silicone, die precies naar de vorm van je oren zijn gemaakt. Geniet van een ultiem comfort zonder oncomfortabele druk. Ze zullen nooit uit je oren vallen.

musique.png

UITZONDERLIJKE GELUIDSKWALITEIT

Onze lineaire akoestische filtertechnologie vermindert de geluidsintensiteit gelijkmatig over alle frequenties. De geluidskwaliteit van muziek en gesprekken blijft perfect behouden.

decilo_soft_linear_ombre_caracteristique
ecologie.png

ECOLOGISCH & HYGIËNISCH

Onze oordopjes zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water kunnen worden gewassen.

protection.png

OPTIMALE GELUIDSBESCHERMING

Onze op maat gemaakte oordoppen passen perfect bij de unieke vorm van uw oren om de beste gehoorbescherming te bieden zonder akoestische lekkage.

avion.001.png

VERMIJDT PIJN IN HET VLIEGTUIG

Onze akoestische filters bevatten een high-tech decompressiekamer die het drukverschil regelt om oorpijn tijdens het vliegtuig te voorkomen.

Geniet van je oordopjes in verschillende situaties

drapeau_belge.png

Al onze oordopjes worden in ons productieatelier in België vervaardigd

decilo_soft_linear_musique

MUZIEK

Geluidsniveaus tijdens een concert kunnen 110 dB bereiken. Zonder bescherming kan je na enkele minuten gehoorschade oplopen. Geniet van de muziek zonder gehoorbeschadiging met onze oordopjes.

VLIEGTUIG

Naast het dreunende geluid tijdens het opstijgen, kan je oorpijn ervaren als gevolg van drukveranderingen. Geniet van uw vlucht met onze oordopjes die uw oren beschermen tegen lawaai en drukveranderingen.

decilo_soft_linear_avion
decilo_soft_linear_enseignants

LEERKRACHTEN

Herhaalde blootstelling aan hard lawaai (bv. op het schoolplein) verhoogt stress en vermoeidheid. Onze oordopjes zorgen ervoor dat ruis wordt verminderd terwijl ze een optimale communicatie behouden.

TANDARTSEN

Lawaai in tandartspraktijken veroorzaakt gehoorschade op lange termijn. Onze oordopjes verminderen het lawaai van boren en andere apparatuur, terwijl ze de communicatie met patiënten behouden.

decilo_soft_linear_dentistes

Kies uw geluidsdemping

Onze oordopjes zijn voorzien van de meest geavanceerde akoestische filtertechnologie. Ze bieden een ongelooflijke geluidservaring met behoud van de kwaliteit van muziek en conversatie. Er worden vier lineaire geluidsdemping voorgesteld, zodat je de juiste demping voor jouw behoeften kunt kiezen. De filters bevatten geen elektronische componenten, dus er hoeft niets te worden geladen. Al onze filters zijn uitwisselbaar en bevatten een decompressiekamer om oorpijn tijdens vliegtuigvluchten te voorkomen. U kunt onze filters en accessoires kopen via onze online shop.

decilo_filtre_vert
-10 dB
Lin. Ocean

Low

filtre_bleu_decilo.png
-17 dB
Lin. Blue

Medium

filtre_blanc_decilo.png
-21 dB
Lin. White

Strong

filtre_noir_decilo.png
-25 dB
Lin. Black

Extra Strong

decilo_oreilles_soft_linear.jpg

De perfecte pasvorm

Al onze oordopjes worden op maat gemaakt met de nieuwste 3D-technologie en minutieus handmatig vervaardigd door ons team.

Kleur je leven !

brush2.png

Kies jouw favoriete kleur die bij jouw levensstijl past. Je kunt uw oordopjes ook personaliseren met een handgreep, een koord of een gravure!

couleurs_decilo_soft_linear.001.png
etui_metal.png
carte_welcome.png
outil_nettoyage.png
mode_emploi_noir_2.png
cordon_standard.png
soft_blanc.png
etui_rigide.png

Join the decilo family!

Krijg een terugbetaling tot 50 €

van uw mutualiteit

Wij zijn en werken alleen met gecertificeerde audiologen. Onze op maat gemaakte oordopjes zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese richtlijnen. Diverse mutualiteiten of zorgverzekeraars betalen een deel van de prijs van de oordopjes terug. U heeft geen medisch recept nodig om een vergoeding te krijgen.

decilo_mutuelle

& Anderen...

IMG_7513.JPG

« Mijn decilo oordopjes zijn de beste die ik ooit heb gebruikt. De geluidskwaliteit is perfect. Het volume wordt gewoon verlaagd. »

 — Karolina, Muziekliefhebber

Heb je vragen?

Lees de veelgestelde vragen en vind uw antwoord. Neem contact met ons op als u nog andere vragen heeft.

bottom of page