top of page
decilo_swim_ombre.png

decilo Swim

99 €

Op maat gemaakte oordopjes die de beste bescherming tegen water en een ultiem comfort bieden

Geniet van het water zonder het in uw oren te hebben

Naast het onaangename gevoel van water dat in uw oren opgesloten zit, kunnen water, kou en wind uw gehoorgang irriteren. Dit kan oorontsteking veroorzaken en uw gehoor beschadigen. Bescherm uw oren tegen water met onze op maat gemaakte decilo Swim oordopjes en geniet van het water als nooit tevoren!

etanche.png

VOORKOMT WATER IN DE OREN

Onze op maat gemaakte oordopjes passen perfect in de unieke vorm van uw oren en bieden een ongeëvenaarde waterdichtheid. Onze oordoppen worden aanbevolen door KNO-artsen om de oren doeltreffend te beschermen tegen oorontstekingen.

confort.png

ULTIEM COMFORT

Onze oordopjes precies naar de vorm van uw oren zijn gemaakt om een ongeëvenaard draagcomfort te bieden. De oordopjes zullen nooit uit je oren vallen.

facile_utilisation.png

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Onze oordopjes zijn erg gemakkelijk te gebruiken. Ze glijden gewoon in je oren. Zet ze aan en uit met een simpele beweging!

ecologie.png

ECOLOGISCH & HYGIËNISCH

Onze oordopjes zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water kunnen worden gewassen.

decilo_swim_ombre_caracteristiques.png
materiel_flottant.png

DRIJVEND MATERIAAL

Onze oordopjes zijn gemaakt van zachte, drijvende silicone van medische kwaliteit. Zelfs als de oordopjes niet uit uw oren kunnen vallen, is het toch prettig ze gemakkelijk op het wateroppervlak terug te vinden.

Geniet van je oordopjes in verschillende situaties

decilo Swim oordopjes zijn geschikt voor diverse toepassingen waarbij het hoofddoel is om je oren te beschermen tegen water. Naast de hieronder beschreven toepassingen zijn ze bijzonder geschikt voor mensen met gevoelige of beschadigde oren.

drapeau_belge.png

Al onze oordopjes worden in ons productieatelier in België vervaardigd

decilo_swim_natation

ZWEMMEN

Veelvuldig zwemmen kan leiden tot otitis externa, wat in sommige gevallen gehoorschade tot gevolg kan hebben. Dit type infectie ontstaat meestal wanneer water vast komt te zitten in de uitwendige gehoorgang. Zelfs een kleine hoeveelheid water in het oor kan een broedplaats vormen voor bacteriën die ontstekingen en infecties veroorzaken. Vermijd alle problemen met onze op maat gemaakte decilo oordopjes.

WATERSPORTEN

Onze oordopjes beschermen ook tegen het oor van de surfer, een opbouw van bot in de gehoorgang veroorzaakt door irritatie van water, wind en kou. Dit is een natuurlijk effect van je oor dat zichzelf probeert te beschermen door extra bot te creëren. Dit effect vernauwt uw gehoorgang, wat leidt tot meer frequente oorontstekingen, oorpijn en gehoorverlies.

decilo_swim_sports_eau
oreilles_bouchon_swim.jpg

De perfecte pasvorm

Al onze oordopjes worden op maat gemaakt met de nieuwste 3D-technologie en minutieus handmatig vervaardigd door ons team.

Kleur je leven !

brush2.png

Kies jouw favoriete kleur die bij jouw levensstijl past. Je kunt uw oordopjes ook personaliseren met een handgreep, een koord of een gravure!

decilo_swim_couleurs.001.png
etui_coton.png
mode_emploi_blanc_2.png
boite_carton.png
swim_jaune.png
cordon_swim_edited.png

Join the decilo family!

decilo_swim_premium.png

Laat het geluid binnen en hou het water buiten

NEW

decilo Swim Premium

149 €

Wij hebben een nieuw model van waterdichte oordopjes ontwikkeld. Die oordopjes houden water, wind en kou tegen, maar laten geluid door dankzij hightech akoestische filters. Je kunt je omgeving horen en makkelijk communiceren. Onze filters zijn gemaakt van water- en windbestendig materiaal. Deze oordopjes zijn perfect voor mensen die moeten communiceren met hun omgeving (kitesurfen, kajakken...).

Krijg een terugbetaling tot 50 €

van uw mutualiteit

Wij zijn en werken alleen met gecertificeerde audiologen. Onze op maat gemaakte oordopjes zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese richtlijnen. Diverse mutualiteiten of zorgverzekeraars betalen een deel van de prijs van de oordopjes terug. U heeft geen medisch recept nodig om een vergoeding te krijgen.

decilo_mutuelle

& Anderen...

IMG_8193.JPG

« Ik gebruik mijn decilo oordopjes elke week als ik ga zwemmen. Mijn oordopjes zijn waterdicht en supercomfortabel. »

 — Kevin, Zwemmer

Heb je vragen?

Lees de veelgestelde vragen en vind uw antwoord. Neem contact met ons op als u nog andere vragen heeft.

bottom of page