top of page
Sennheiser - embouts sur mesure - decilo

EARPHONES & AIRPODS ADAPTERS

Heb je last van je oortjes? Dat is normaal.

Past uw oortjes niet in uw oren? Vind je de geluidskwaliteit niet goed? Dit is normaal. Aangezien elk oor uniek is, zijn de standaard oortips die de merken verkopen niet aangepast aan de vorm van uw oren. Wij maken custom adapters gemaakt op basis van uw oorafdrukken. Ze zorgen voor een superieure geluidskwaliteit, een ongeëvenaard comfort en een perfecte pasvorm in uw oren. Met één klik haalt u alles uit uw oortjes.

Earphones 1
confort.png

COMFORTABEL & UITSTEKEND DRAAGCOMFORT

Onze adapters zijn gemaakt van zachte silicone, die precies naar de vorm van je oren zijn gemaakt. Geniet van een ultiem comfort zonder oncomfortabele druk.

musique.png

UITZONDERLIJKE GELUIDSKWALITEIT

Onze custom adapters zijn op maat gemaakt zodat ze perfect in uw oren passen en een uitstekende akoestiek bieden. Er is geen geluidsverlies, waardoor de communicatie en de geluidskwaliteit optimaal zijn.

ecologie.png

ECOLOGISCH & HYGIËNISCH

Onze adapters zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water kunnen worden gewassen.

AIRPODS CORRIGE PETIT EMBOUT.png
protection.png
facile_utilisation.png

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Onze earphones adapters zijn gemakkelijk te gebruiken. Klik ze gewoon op je oortjes. Je kunt ze met een simpele beweging aan- en uittrekken. Beweeg, spring, ren zonder angst omdat de oortjes nooit uit je oren zullen vallen.

OPTIMALE GELUIDSISOLATIE

Onze adapters zijn perfect aangepast aan de unieke vorm van uw oren en zorgen voor de beste geluidsisolatie. U beschermt uw oren omdat u het volume niet langer hoeft te verhogen om van een ideale geluidskwaliteit te genieten.

drapeau_belge.png

Al onze earphones adapters worden in ons productieatelier in België vervaardigd

Kleur je leven !

brush2.png

Kies je favoriete kleur die bij je levensstijl past. U kunt uw earphones adapters ook personaliseren met een gravure!

decilo_sleep_couleurs.001.png

Wij maken adapters voor een groot aantal merken

Oortjes van Samsung, Apple, Shure, Jabra, Bose hebben geen geheimen voor ons. We houden van uitdagingen bij decilo. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen de kwaliteit van uw huidige oortjes te verbeteren, ongeacht het merk en model.

Earphones 2

Onze laatste producties

Ontdek hieronder een overzicht van onze laatste producties. Onze teams maken modellen in 3D en vervaardigen uw adapters op basis van uw oorafdrukken. U kunt uw oorstukjes personaliseren met een gravure en de kleur ervan kiezen.

Airpod Pro Earbuds

aiprods pro.png
Custom headphone tips - Bose Buds- decilo

Bose Sport Earbuds

Shure SE425 PRO

Custom ear tips - Shure & decilo
Huawei & decilo - custom sleeves - 3D

HUAWEI FreeBuds 4i

Hoe bestellen?

01

STAP 01

OORAFDRUKKEN

02

STAP 02

PRODUCTIE

03

STAP 03

ENJOY!

The
Perfect Fit.

Custom earphones tips - shure -wire
Earphones tip - Sony - decilo

"Mijn oortjes vielen telkens uit als ik ermee liep. De decilo earphones adapters hebben dit probleem opgelost omdat mijn oortjes nu perfect in mijn oren passen. De geluidskwaliteit van mijn Sony Earbuds is ook veel beter."

 — Lola, sportvrouw

Join the decilo family!

bottom of page