top of page
04.jpg

decilo Soft Linear

Oordoppen op maat gemaakt van zacht materiaal dat lawaai vermindert zonder het geluidsspectrum te vervormen. Perfect voor concentratie en duidelijke communicatie.

decilo_soft_linear_filter_black.png

OPTIMALE GELUIDSBESCHERMING

Onze op maat gemaakte oordoppen passen perfect bij de unieke vorm van uw oren om de beste gehoorbescherming te bieden zonder akoestische lekkage. Wees altijd 100% beschermd.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Onze lineaire akoestische filtertechnologie vermindert de intensiteit van het geluid gelijkmatig over alle frequenties zonder de gebruiker te isoleren. De kwaliteit van de gesprekken is perfect behouden.

COMFORTABEL & UITSTEKEND DRAAGCOMFORT

Onze oordoppen zijn gemaakt van zachte silicone van medische kwaliteit. Geniet van een ultiem comfort zonder oncomfortabele druk. Ze zullen nooit uit je oren vallen.

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN HYGIËNISCH

Onze oordoppen zijn gemakkelijk op en af te zetten. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water of met onze onderhoudsproducten kunnen worden gewassen.

6 JAAR GARANTIE OP ALLE DEFECTEN

Onze oordopjes zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Wij bieden 6 jaar garantie op fabricagefouten, comfort en demping.

Details

Certificatie steeds volgens de laatste normen

Onze gehoorbeschermers zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425. Onze producten voldoen aan de eisen van de nieuwste norm voor op maat gemaakte gehoorbescherming EN 352-2:2020. Wij streven er steeds naar producten aan te bieden die altijd aan de hoogste normen voldoen. Onze oordoppen zijn ook gecertificeerd voor extreme omgevingen. Zij zijn bestand tegen aantasting bij een val, extreme temperaturen en ontvlambaarheid volgens EN 13819-1.

logo_certifie.png

Perfect voor verschillende lawaaierige omgevingen

Geluidsdemping aangepast aan elk beroep

Onze oordopjes zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie op het gebied van akoestische filtering. Ze dempen het geluid terwijl de kwaliteit van de gesprekken behouden blijft. Vier lineaire geluiddempingswaarden zijn beschikbaar, afhankelijk van de toepassing. Onze filters zijn water- en stofdicht. Ze bevatten geen elektronische componenten, dus je hoeft niets op te laden. Al onze filters zijn onderling verwisselbaar.

test_filtres.001.png
test_filtres.002.png
-10 dB
Lin. Ocean

Low

filtres.001.png
filtres.002.png
-17 dB
Lin. Blue

Medium

filtres.005.png
filtres.006.png
-21 dB
Lin. White

Strong

filtres.003.png
filtres.004.png
-25 dB
Lin. Black

Extra Strong

decilo_soft_ocean.jpg
tableau_soft_linear_2.jpg
tableau_soft_linear_3.jpg
tableau_soft_linear_4.jpg
decilo_filtres_noir.jpg
drapeau_belge.png

Al onze op maat gemaakt gehoorbeschermers worden vervaardigd in ons lab in België.

Black Background

Artikelen inbegrepen in de doos

Onze oordoppen worden geleverd met alle onderdelen die voldoen aan de eisen van de EU Verordening 2016/425 en de EN 352-2-normen. U ontvangt een reinigingsborstel, een gebruiksaanwijzing, een harde opbergdoos met uw naam en uniek identificatienummer, een veiligheidskoord en een kledingclip. Om het comfort en de hygiëne van de gehoorbeschermers te behouden, bieden wij ook onderhoudsproducten en andere accessoires. Neem contact met ons op voor meer informatie.

carte_work 2_VERSO.png
outil_nettoyage.png
mode_emploi_noir_2.png
cordon_standard.png
soft_transparent_edited.png
etui_rigide.png
carte_work 2.png

De beste bescherming aan de beste prijs

Wij bieden de eerlijkste en meest gepersonaliseerde prijzen voor elk bedrijf. Stuur ons een aanvraag voor een offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

iStock-1046039246.jpg
bottom of page