top of page
01.jpg

decilo Soft Detectable

Oordoppen op maat gemaakt van zacht detecteerbaar materiaal dat schadelijk geluid blokkeert maar spraak doorlaat. Perfect voor de voedings- en farmaceutische industrie.

decilo_soft_detectable_ombre.png

VOORKOMT GEHOORSCHADE

Onze op maat gemaakte oordoppen passen perfect bij de unieke vorm van uw oren om de beste gehoorbescherming te bieden zonder akoestische lekkage. Wees altijd 100% beschermd.

CONVERSATIES BLIJVEN HOORBAAR

Onze non-lineaire akoestische filtertechnologie vermindert de intensiteit van het geluid zonder de gebruiker te isoleren. De oordoppen blokkeren de hoge frequenties die het meest schadelijk zijn voor het gehoor. Gesprekken en omgevingsgeluiden blijven hoorbaar.

COMFORTABEL & UITSTEKEND DRAAGCOMFORT

Onze oordoppen zijn gemaakt van zachte silicone van medische kwaliteit. Geniet van een ultiem comfort zonder oncomfortabele druk. Ze zullen nooit uit je oren vallen.

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN HYGIËNISCH

Onze oordoppen zijn gemakkelijk op en af te zetten. Zij blijven schoon omdat zij gemakkelijk met water of met onze onderhoudsproducten kunnen worden gewassen.

6 JAAR GARANTIE OP ALLE DEFECTEN

Onze oordopjes zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Wij bieden 6 jaar garantie op fabricagefouten, comfort en demping.

DETECTEERBARE MATERIALEN

Onze oordoppen en accessoires zijn gemakkelijk op te sporen dankzij hun blauwe kleur en het metaaldetectiesysteem dat ze bevatten. Zij voldoen dus aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften van de voedings- en farmaceutische industrie.

Details

Certificatie steeds volgens de laatste normen

Onze gehoorbeschermers zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425. Onze producten voldoen aan de eisen van de nieuwste norm voor op maat gemaakte gehoorbescherming EN 352-2:2020. Wij streven er steeds naar producten aan te bieden die altijd aan de hoogste normen voldoen. Onze oordoppen zijn ook gecertificeerd voor extreme omgevingen. Zij zijn bestand tegen aantasting bij een val, extreme temperaturen en ontvlambaarheid volgens EN 13819-1.

logo_certifie.png

Perfect voor verschillende lawaaierige omgevingen

Onze oordopjes zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie op het gebied van akoestische filtering.

De filters blokkeren niet alleen de meest schadelijke frequenties voor het gehoor, maar zorgen er ook voor dat u kunt communiceren en omgevingsgeluiden zoals waarschuwingssignalen kunt horen. De X-track filters bieden een non-lineaire geluiddemping. Deze filters zijn blauw van kleur en bevatten metaalachtige elementen voor gemakkelijke detectie. Onze X-track filters zijn water- en stofdicht. Zij zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften van de voedings- en farmaceutische industrie.

filtres2.005.png
filtres2.006.png
-29 dB
Lin. Purple

Extra strong

tableau_decilo_soft_detectables.jpg
decilo_soft_detectables.jpg
drapeau_belge.png

Al onze op maat gemaakt gehoorbeschermers worden vervaardigd in ons lab in België.

Black Background

Artikelen inbegrepen in de doos

Onze oordoppen worden geleverd met alle onderdelen die voldoen aan de eisen van de EU Verordening 2016/425 en de EN 352-2-normen. U ontvangt een reinigingsborstel, een gebruiksaanwijzing, een harde opbergdoos met uw naam en uniek identificatienummer, een detecteerbaar veiligheidskoord en een detecteerbaar kledingclip. Om het comfort en de hygiëne van de gehoorbeschermers te behouden, bieden wij ook onderhoudsproducten en andere accessoires. Neem contact met ons op voor meer informatie.

carte_work 2.png
outil_nettoyage.png
mode_emploi_noir_2.png
cordon_detectable_in_the_box.png
detectables_in_the_box.png
etui_rigide.png
carte_work 2_VERSO.png

De beste bescherming aan de beste prijs

Wij bieden de eerlijkste en meest gepersonaliseerde prijzen voor elk bedrijf. Stuur ons een aanvraag voor een offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

iStock-1046039246.jpg
bottom of page