top of page

COMMUNICATION SYSTEMS ADAPTERS

Wij maken custom adapters die u op uw eigen communicatiesysteem kunt zetten. Daarmee geniet u van een superieure geluidskwaliteit, ongeëvenaard comfort en een perfecte pasvorm in uw oren.

Is uw communicatiesysteem niet aangepast aan uw oren?
Dit is normaal!

Omdat elk oor uniek is, zijn standaard oortjes niet aangepast aan de vorm van uw oren. Laat decilo custom adapters maken, die worden gemaakt op basis van uw oorafdrukken. U kunt de standaard tips van uw communicatiesysteem met één klik vervangen door onze op maat gemaakte decilo adapters ! U zult effectief kunnen communiceren tijdens uw sportieve of professionele activiteiten. Wij kunnen oordopjes op maat maken voor vele merken communicatiesystemen.

49B20E5E-FDD3-488D-91DC-41046EEB836B-PhotoRoom_edited-NEW.png
decilo ear tips for communication systems

ULTIEM COMFORT

Onze adapters zijn gemaakt van zachte silicone die precies naar de vorm van uw oren zijn gemaakt om een ongeëvenaard comfort te bieden. De decilo adapters zullen nooit uit uw oren vallen.

decilo ear tips for communication systems

ECOLOGISCH & HYGIËNISCH

Onze adapters zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam en jarenlang herbruikbaar zijn. Ze blijven schoon omdat ze gemakkelijk met water kunnen worden gewassen.

decilo ear tips for communication systems

UITZONDERLIJKE GELUIDSKWALITEIT

Onze custom adapters zijn op maat gemaakt zodat ze perfect in uw oren passen en een uitstekende akoestiek bieden. Er is geen geluidsverlies, waardoor de communicatie en de geluidskwaliteit optimaal zijn.

decilo ear tips for communication systems

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Onze custom adapters zijn gemakkelijk te gebruiken. Klik ze gewoon op je communicatiesysteem. Je kunt ze met een simpele beweging aan- en uittrekken.

decilo ear tips for communication systems

OPTIMALE GELUIDSISOLATIE

Onze custom sleeves zijn perfect aangepast aan de unieke vorm van uw oren en zorgen voor de beste geluidsisolatie. U beschermt uw oren omdat u het volume niet langer hoeft te verhogen om van een ideale geluidskwaliteit te genieten.

decilo ear tips for communication systems

OPTIMALE GELUIDSISOLATIE

Onze custom adapters  zijn perfect aangepast aan de unieke vorm van uw oren en zorgen voor de beste geluidsisolatie. U beschermt uw oren omdat u het volume niet langer hoeft te verhogen om van een ideale geluidskwaliteit te genieten.

Ancre 1
drapeau_belge.png

Al onze adapters worden in ons productieatelier in België vervaardigd

Onze nieuwste projecten

Ontdek hieronder een overzicht van onze laatste projecten. Wij maken op maat adapters voor vele communicatiesystemen merken. U kunt uw adapters ook personaliseren met uw favoriete kleur en een gravure.

IMG_6462 (1).jpg
Custome sleeves - riedel & decilo
gettyimages-1239897408-2048x2048.jpg

Onze custom adapters zijn geschikt voor alle situaties

Ear tips - decilo - 3D impressions

POLITIE & VEILIGHEID

Duidelijke communicatie met collega's is essentieel in de veiligheidssector. Zo kunnen zij zo doeltreffend mogelijk ingrijpen.

decilo zorgt ervoor dat communicatiesystemen voor nood- en beveiligingsteams aangepast worden aan de unieke vorm van elk oor. Dankzij onze custom adapters zullen de communicatiesystemen zelfs bij beweging nooit uit de oren vallen en duidelijke communicatie garanderen. Custom adapters zijn ook meer discreet dan standaard oorstukjes.

REFEREE DEPARTMENT

In voetbal, basketbal, rugby, hockey en vele andere sporten gebruiken scheidsrechters communicatiemiddelen om beslissingen snel te nemen.

De decilo custom adapters verbeteren het niveau van de scheidsrechters. Ze kunnen hun gesprekspartners duidelijk horen zonder gestoord te worden door de vaak lawaaierige omgeving. De op maat gemaakte oorstukjes vallen onderweg nooit uit de oren van de scheidsrechters, zelfs niet met transpiratie of regen.

Custom sleeves - communication systems - decilo
Anchor 2
Custom ear tips for communication kits - decilo

JOURNALISTEN

Communiceren tijdens de opname van een programma, een journaal of een reportage is noodzakelijk in de audiovisuele sector.

decilo biedt de mogelijkheid om de communicatiesystemen te verbeteren via het vervangen van standaard oorstukjes door custom adapters die perfect zijn aangepast aan de unieke vorm van elk oor. Onze op maat gemaakte adapters bieden journalisten een optimale geluidskwaliteit, zodat ze onder betere omstandigheden kunnen werken. Custom adapters zijn ook discreter dan standaard oorstukjes.

 

SPORT COMMUNICATIE

In de wielersport, het voetbal, het hockey, de Formule 1 en andere sporten moeten teams met elkaar communiceren om hun strategie aan te passen en de beste beslissingen te nemen.

Onze custom ooradapters helpen de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Met op maat gemaakte adapters kan elk teamlid de informatie die via het communicatiesysteem wordt doorgegeven duidelijk horen. De decil custom adapters zijn perfect comfortabel en kunnen gedurende de hele wedstrijd worden gedragen zonder ongemak te veroorzaken. Ze zullen nooit uit de oren vallen, zelfs niet wanneer de persoon beweegt.

Communication system - 3D custom sleeves
decilo - custom sleeves

EVENT COMMUNICATIE

Het organiseren en coördineren van een evenement vereist een doeltreffend communicatiesysteem om het evenement vlot te laten verlopen.

Onze custom adapters bieden teams een optimale geluidskwaliteit, zodat ze in betere omstandigheden kunnen werken. De decilo op maat gemaakte oorstukjes zijn perfect comfortabel en kunnen gedurende het hele evenement gedragen worden zonder ongemak te veroorzaken

MOTOR SPORTEN

Duidelijk communiceren en toch beschermd blijven is een echte uitdaging in de motorsport. Sportteams worden voortdurend omringd door lawaai en moeten hun gehoor beschermen.

Wij passen alle communicatiesystemen aan de unieke vorm van elk oor aan. Zelfs in beweging zullen onze custom adapters nooit uit de oren vallen. Ze maken ook duidelijke communicatie mogelijk zonder gestoord te worden door de lawaaierige omgeving. Onze decilo op maat gemaakte oorstukjes bieden het voordeel dat externe geluiden en wind worden geblokkeerd om het gehoor van piloten te beschermen. Onze custom adapters zijn perfect comfortabel en kunnen gedurende de hele wedstrijd worden gedragen zonder enig ongemak te veroorzaken.

 

Custom sleeves - decilo - ears

Ze vertrouwen ons!

Wij hebben custom adapters gemaakt voor veel verschillende merken en modellen. Wij hebben bijvoorbeeld uitgerust: de scheidsrechters van de Belgische voetbalbond, talrijke journalisten van grote tv-stations, managers en coördinatoren van grote internationale evenementen, medewerkers van voetbalteams, rallyrijders en vele anderen.

Communicatiesets van Stilo, Riedel, CeoTronics en Vokkero hebben voor ons geen geheimen meer. We houden van uitdagingen bij decilo. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen de kwaliteit van uw huidige communicatiesysteem te verbeteren, ongeacht het merk en model.

Hoe bestellen?

01

STAP 01

NEEM CONTACT MET ONS OP

02

STAP 02

WIJ ANALYSEREN UW PROJECT

03

STAP 03

OORAFDRUKKEN

04

STAP 04

PRODUCTIE

05
 

STAP 05

LEVERING

Heb je vragen?

Lees de veelgestelde vragen en vind uw antwoord. Neem contact met ons op als u nog andere vragen heeft.

Other product that may interested you

bottom of page