top of page
Zoeken

Ompel jezelf onder in het Cosmic Astro Universum

We zijn verheugd om de lancering van onze allereerste collectie bij decilo aan te kondigen: Cosmic Astro. Deze collectie oordopjes is ontworpen om onze klanten een rustgevende slaapervaring te bieden en bescherming tegen alledaagse geluiden, terwijl ze worden meegenomen in een universum geïnspireerd door astrologie en de ruimte.



 
Ontdek de Cosmic Astro Universa

We zijn verheugd om de drie universa te presenteren die onze gloednieuwe collectie vormen: Galaxy, Energy, en Infinity.




Galaxy: Dompel jezelf onder in de majesteit van verre sterrenstelsels met ons Galaxy-universum. Onze oordopjes, in koninklijk blauw en zwarte kleuren, vangen de mysterieuze diepte van de ruimte. Geïnspireerd door draaiende planeten en de uitgestrektheid van het sterrenstelsel, transporteren onze oordopjes je naar onontdekte werelden waar mysterie hoogtij viert.





Energy: Herontdek je innerlijke energie en resoneer met het ritme van het universum met ons Energy-universum. Onze oordopjes, in brons en zwarte tinten, symboliseren de levendige energie van het altijd bewegende universum. Ze vertegenwoordigen de kracht binnenin ons allemaal, klaar om te worden ontketend en onze dromen voort te stuwen.







Infinity: Verken het oneindige en daarbuiten met ons Infinity-universum. Onze oordopjes, in zwart met hints van marineblauw, brons en zilver, weerspiegelen de grootsheid van de ruimte. Geïnspireerd door de oneindigheid van de Melkweg en de miljarden sterren die de nachtelijke hemel bevolken, nodigen deze kleuren je uit om de eindeloze schoonheid te overdenken die ons omringt.




Unieke Aanpassing: Jouw Astrologisch Teken

Bij decilo geloven we in het belang van individualiteit. Net zoals elk oor uniek is, is het logisch dat elke oordop ook uniek kan zijn. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun oordopjes te personaliseren met hun astrologische teken. Via onze op maat gemaakte graveerservice kun je een unieke touch toevoegen aan jouw Cosmic Astro-ervaring en nog dieper verbinden met je innerlijke universum.


 

Plaats je bestelling!

Bestel vandaag nog je paar Galaxy, Energy of Infinity oordopjes en ga op een onvergetelijke reis naar het hart van het universum.





Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page