top of page
Zoeken

10 Tips om optimaal te genieten van je festivalervaring

Het voorbereiden op een festival is niet altijd een eenvoudige taak. Of je nu een ervaren festivalganger bent of een nieuwkomer, festivalgangers kunnen gemakkelijk enkele essentiële items vergeten. Hier zijn 10 waardevolle tips om je te helpen alles te onthouden en het meeste uit je volgende festival te halen.

festival conseils des affaires à prendre en festival
  1. Aangezien het weer onvoorspelbaar kan zijn, pak je spullen in die geschikt zijn voor zowel regen (regenjas, laarzen, poncho) als zon (hoed, zonnebril, zonnebrandcrème).

  2. Blijf gehydrateerd door regelmatig water te drinken. Het is ideaal om een herbruikbare waterfles mee te nemen om ervoor te zorgen dat je voldoende gehydrateerd blijft. Een waterfles is de perfecte oplossing om je water koel te houden en plastic afval te minimaliseren.

  3. Hygiëne is misschien niet op zijn best tijdens deze evenementen, dus neem essentiële items mee voor een goede hygiëne (shampoo, deodorant, douchegel, tandpasta). We raden ook aan om vochtige doekjes en handdesinfectiemiddel mee te nemen.

  4. Pak wat essentiële medicijnen in (voor hoofdpijn, diarree, buikpijn, braken, evenals pleisters en desinfectiemiddel).

  5. Een zaklamp is altijd handig om bij je te hebben, vooral wanneer je 's nachts naar de toiletten navigeert of spullen uit je tent haalt in de avond.

  6. Neem je gloednieuwe telefoon niet mee, aangezien het risico op verlies en diefstal vrij algemeen is op festivalterreinen en campings. Als je draagbare opladers hebt, zorg er dan voor dat je ze meeneemt, want het kan niet altijd gemakkelijk zijn om je telefoon op te laden.

  7. Draag geschikt schoeisel omdat de afstand tussen het festivalterrein en de camping vaak aanzienlijk is, en je mogelijk veel elke dag moet lopen.

  8. Wees op je hoede voor verschillende insecten (muggen, wespen, teken) die aanwezig kunnen zijn. Neem de nodige bescherming tegen ze mee.

  9. Tot slot, zorg goed voor je oren! Aangezien ze worden blootgesteld aan intense geluidsniveaus, is het essentieel om oorbescherming te dragen tijdens concerten. Oordopjes kunnen ook worden gebruikt voor een rustige slaap als je camping dicht bij het festivalterrein is. Als je er geen bij je hebt, worden meestal standaard schuimoordopjes gratis verstrekt om je te helpen.

  10. En het belangrijkste... Veel plezier !

 

Ontdek op maat gemaakte gehoorbescherming die speciaal is ontworpen voor muziek door op de volgende link te klikken:https://nl.decilo.be/music en die voor slaap door op de volgende link te klikken: https://nl.decilo.be/sleeping

 

Bibliografie :

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page